DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadlec: Türkiye’de ortam çok vahşi

Kadlec: Türkiye’de ortam çok vahşi
04.06.2020
239
A+
A-
2013-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Çek oyuncu Michal Kadlec, ülkesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Kadlec’in sözleri:

“Fenerbahçe’de oynarken, bir kez stadımıza erkek taraftarların girmesi yasaklanmıştı ve sadece çocuklar ile kadınlar tribündeydi. Ama 50 bin kişi vardı, o yüzden şu andaki durumu onunla karşılaştıramayız. Çok farklıydı ve ilginçti.

Maçları seyircisiz oynamak tecrübeli oyuncular için bir eksiklik olacaktır ancak genç çocuklar için, bir avantaj olabilir. Ev sahibi atmosferi bir avantajdır ancak deplasmanda olan bir takım için daha büyük bir dezavantajdır. Taraftar faktörü yok olacak.

“ORTAM ÇOK VAHŞİ”

Türkiye ’de kurallar, insanlar ve futbol çevresi çok daha sert. Özellikle de İstanbul ’un büyük takımlarından birine gittiyseniz. Ortam çok vahşi ve taraftarlar çok sert oluyor. Öteki yandan ise çok ciddi destekleyebiliyorlar da.

İlk yılımda şampiyonluk kutladım ve unutulmazdı. Harika zamanlardı, çok iyi hatırlıyorum. Zamanım olduğunda, İstanbul ’u yeniden görmek çok isterim.

Geri dönmem için mesaj atan taraftarlar var. Taraftarlar sizi bu kadar sevince çok mutlu oluyorsunuz, takımdan ayrılmış olsanız bile memnuniyetiniz geçmiyor. Bu harika bir durum, orada inanılmaz bir taraftar topluluğu var.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.